2014. 04. 4-5.
Szárnyalj és merj, filmezz és nyerj!

2014. április 4-5-én lesz az V. Eszterházy Filmnapok, ennek keretében kerül megrendezésre az Eszterházy Károly Foiskola Mozgóképkultúra Tanszéke szervezésében a IV. Nemzetközi Felsooktatási Diákfilmszemle, amelyben a Budapesti Kommunikációs Foiskola, a Kaposvári Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a miskolci Egyetem, a Zsigmond Király Foiskola és az egri Eszterházy Károly Foiskola és a külföldi egyetemek hallgatói által készített filmek versenyezhetnek, négy kategóriában:

kisjátékfilm, dokumentumfilm, animáció és kisérleti film.

A filmek utolsó feltöltési idopontja 2014. április 1. kedd, 14:00. A filmeket mp4 (HD vagy Full HD) formátumban. A filmek hossza nem lehet több 30 percnél.

E-mail cím: eszterhazyfilmnapok@gmail.com

A Filmnapok Facebook oldala

A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk!

Eszterházy Filmnapok
Kedves versenyzők és érdeklődők!
A filmnapok keretein belül Bodzsár Márk: Isteni műszak című filmje INGYEN megtekinthető!

Ezúton szeretnénk felhívni kedves versenyzőink figyelmét, hogy akár 3 filmmel is nevezhetnek! Valamint, azok akik attól tartanak hogy a youtube letiltaná a videójukat a zene miatt, azokat kérjük, hogy valamilyen fájlmegosztóra(onedrive,dropbo x..) töltsék fel munkáikat. Ennek linkjét másolják be a jelentkezésnél a megfelelő helyre.
Köszönettel:
Eszterházy Filmnapok szervezői